Cursuslocaties:

Cursus: Bijenproducten (mede, likeur)Wachtrij

Aantal plaatsen: 12
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 90,-
Start datum: 30-11-2024
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Ruinen e.o.
Docent:Gerard Vos
Contactpersoon:Roel Broekman <roel.l.broekman@gmail.com>
Cursuslocatie:Brink 13, 7963 AA, Ruinen
Tel:06 31249274

Honingtesten en analyse te volgen

Men leert hier om zelf de honing op meerdere onderdelen te kunnen beoordelen op kwaliteit, enzymgehalte, houdbaarheid, geleiding, pH-waarde, pollenaanwezigheid, eiwitgehalte en nog een aantal onderdelen.
Maar ook wet- en regelgeving alsmede etiketteringseisen komen ter sprake.

De workshop wordt gegeven op zaterdag 30 november 2024 en is inclusief koffie, thee en en goed verzorgde lunch

Locatie:  Zaal HCR Kuik, Brink 15 te Ruinen.

Bij de workshop is het boekje “Kennis maken met honing” als syllabus inbegrepen.

Benodigde testmaterialen zijn aanwezig tijdens de workshop en kunnen worden aangeschaft in overleg, zoals; teststrips, buisjes, glaasjes, doseerfles en wat verder nodig is bij een test-honinganalyse.
Eigen Refractometergebruik is wel gewenst. 

De kosten van €90,- zijn incl. koffie/thee en gebruik van klein materiaal.

Wil je honingtester worden?
Meld je dan zo spoedig mogelijk aan, maar uiterlijk aanmelden vóór 15 november 2024.

 

Zie ook de website: https://www.ruinerimkers.nl/honingtester-worden/

 

NB: Er zijn 10 deelnemers, 6 personen via de website hier en 4 mensen hebben zich rechtstreeks bij de vereninging aangemeld. Ik kan het aantal plaatsen van 6 niet meer wijzigen omdat e dan nog 4 plekken vrij zouden xzjn, die zijn al bezet.                                                                                                                                      Er zijn nog wel een paar plekken vrij waarvoor men zich rechtstreek bij ondergetekende kan aanmelden:  roel.l.broekman@gmail.com


Voor deze cursus is een wachtrij

De cursus is helaas volgeboekt. Met het invullen van onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar en wordt u toegevoegd aan de wachtrij. Als er een plaats vrijkomt krijgt de eerstvolgende persoon in de wachtrij de mogelijkheid alsnog aan de cursus deel te nemen.

Wachtrij voor de cursus: Bijenproducten (mede, likeur)

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots