Cursus: Basiscursus ImkerenWachtrij

Aantal plaatsen: 12
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 225
Start datum: 26-02-2025
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Imkersvereniging Eemkwartier
Contactpersoon:Jan Buijs & Peter Molenaar <basiscursuseemkwartier@gmail.com>
Cursuslocatie:Schorhorsterlaan 23, 3822NA, Amersfoort
Tel:0612803818
NBV Diploma

Theorie- en praktijklessen

De basiscursus omvat 5 theorielessen en 10 praktijklessen.

De theorielessen worden gegeven door een gediplomeerde bijenteeltleraar. Er wordt les gegeven volgens de regels van de landelijke Nederlandse Bijenvereniging (NBV).
De lessen vinden plaats in het Groene Huis, Landgoed Schothorst, Schothorsterlaan 21, 3822 NA Amersfoort. De lessen zijn meestal op woensdagavond van 19:30 tot circa 21:30 uur.

De praktijklessen zijn vrijwel allemaal op zaterdagmiddag van 13:00 tot circa 15:00 uur in de bijenstal van de vereniging op Landgoed Schothorst. Tijdens de praktijklessen werken deelnemers onder leiding van de bijenteeltleraar met enkele aanwezige mentoren in bijenvolken van de vereniging.

Op enig moment is er sprake van een wachtlijst. Rond oktober 2024 zal ik de eerste 12 mensen op de lijst benaderen. Het komt geregeld voor dat mensen op de lijst door omstandigheden aangeven niet meer te willen/kunnen deelnemen. In dat geval benaderen we de mensen op de wachlijst. Inschrijven na plek 12 kan dus eventueel resulteren in een deelname in 2025. Bij een volle inschrijving gaan de resterende inschrijvingen mee naar het volgende cursusjaar.

 


Voor deze cursus is een wachtrij

De cursus is helaas volgeboekt. Met het invullen van onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar en wordt u toegevoegd aan de wachtrij. Als er een plaats vrijkomt krijgt de eerstvolgende persoon in de wachtrij de mogelijkheid alsnog aan de cursus deel te nemen.

Wachtrij voor de cursus: Basiscursus Imkeren

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots