Cursus: Basiscursus ImkerenWachtrij

Aantal plaatsen: 6
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € nog niet bekend
Start datum: 01-02-2025
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Groep:Friesland
Contactpersoon:Paul Jonkergouw <nbvfr-cursus@kpnmail.nl>
Cursuslocatie:Leeuwarden
Tel:0612650645
NBV Diploma

De cursus 2024 is volgeboekt en inmiddels van start gegaan maar NBV groep Fryslân organiseert ook in 2025 een Basiscursus Imkeren. Je kunt je alvast hier voorlopig inschrijven via het online aanmeldformulier linksboven op deze pagina. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst op volgorde van inschrijving. Direct na de zomer, in september, zal de cursuscoördinator contact met je opnemen.

 

KOSTEN

De prijs van de cursus zal na de zomer bekend gemaakt worden.

 

 THEORIE

De theorielessen worden uitsluitend digitaal aangeboden via een tiental e-learning modules met in totaal 45 lessen. Deze lessen kun je via een toegewezen account volgen op een door jezelf gekozen moment en tempo. Elke module wordt afgerond met een korte toets; bij voldoende resultaat krijg je toegang tot de volgende module. Wanneer je alle lessen doorlopen hebt kun je aan de praktijklessen deelnemen.

Zie verder onderstaande links voor meer info:

  • Overzicht lesprogramma:

   https://bijencursus.nl/wp-content/uploads/2021/03/Overzicht-bijencursus.nl-basiscursus-bijenhouden.pdf

  • Theorielessen digitaal, algemeen:

   https://bijencursus.nl/

 

PRAKTIJK

De praktijk bestaat uit 11 lessen in de maanden april t/m september; deze worden meestal op een zaterdag gegeven. De precieze data zullen na de zomer bekend worden gemaakt.

De praktijk wordt gegeven in Leeuwarden. De precieze locatie zal na de zomer bekend worden gemaakt

 

EXAMEN en DIPLOMA-UITREIKING

Het examen volgt 14 dagen na de laatste praktijkles, eind september 2025. De precieze data van examen en di­plo­ma-uit­rei­king zullen later in de cursus worden vastgesteld. Bij een voldoende beoordeling ontvang je een erkend diploma van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging.

 

EN VERDER

Deelname aan de cursus geeft recht op een jaar lang lidmaatschap van de Nederlande Bijenhouders Vereniging en je ontvangt het blad Bijenhouden 6x in het cursusjaar met dezelfde voordelen als alle andere leden.


Voor deze cursus is een wachtrij

De cursus is helaas volgeboekt. Met het invullen van onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar en wordt u toegevoegd aan de wachtrij. Als er een plaats vrijkomt krijgt de eerstvolgende persoon in de wachtrij de mogelijkheid alsnog aan de cursus deel te nemen.

Wachtrij voor de cursus: Basiscursus Imkeren

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots