Cursus: Basiscursus ImkerenWachtrij

Aantal plaatsen: 12
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 300
Start datum: 31-01-2025
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Imkervereniging Delft
Contactpersoon:Mark van Straten <cursuscoordinator@imkerverenigingdelft.nl>
Cursuslocatie:Korftlaan 6 (De Papaver), 2616 LJ, Delft
Tel:0652340324
NBV Diploma

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de leefwereld van de bijen? Heerlijke honing willen hebben van je eigen bloemen? Deze basiscursus Imkeren leert je alle vaardigheden om zelf verantwoord aan de slag te kunnen gaan met bijen.

Schrijf je nu (vrijblijvend) in als je op de hoogte gehouden wil worden van deze cursus. De eerste 12 inschrijvers krijgen als eerste de gelegenheid om zich aan te melden, zodra het programma van de cursus 2025 bekend is (laatste kwartaal 2024). Daarna werken we op volgorde van de wachtlijst. Let op; de wachtlijst is momenteel helaas erg lang waardoor je waarschijnlijk pas in 2026 aan de beurt bent.

Lesmomenten

De exacte lesmomenten worden vastgesteld laatste kwartaal 2024. Grofweg zullen de eerste 7 theorielessen in februari/maart plaatsvinden (wekelijks) waarna de rest van de cursus praktijklessen zijn van april tot september (twee wekelijks). Het grote aantal lesmomenten is bedoeld om je genoeg vlieguren te geven zodat je aan het einde van de cursus zelfstandig kunt gaan imkeren.

Wat ontvang je van ons?

BIj de cursus inbegrepen zijn de lessen, lesmateriaal (theorieboek NBV), een jaar lidmaatschap van onze vereniging en wordt je in de gelegenheid gesteld om aan het einde van de cursus een bijenvolk mee te krijgen. Een vliegende start van je imker avontuur!

Kosten cursus

De prijs hier vermeld is een richtprijs. Zodra de cursus aanvangt wordt de exacte prijs bekend gemaakt na indexactie van kosten. Tot die tijd is uw inschrijving vrijblijvend, na betaling is uw inschrijving definitief.

Aanschaf eigen materialen

Tijdens de cursus gebruik je jouw eigen imker kleding en gereedschap. We willen je aanraden om hiervoor nog geen spullen te kopen om een miskoop te voorkomen. Tijdens de theorielessen wordt uitgebreid verteld over de verschillende materialen, hun voor- en nadelen en is er tijd genoeg om jezelf klaar te maken voor de eerste praktijkles.

Voor deze cursus is een wachtrij

De cursus is helaas volgeboekt. Met het invullen van onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar en wordt u toegevoegd aan de wachtrij. Als er een plaats vrijkomt krijgt de eerstvolgende persoon in de wachtrij de mogelijkheid alsnog aan de cursus deel te nemen.

Wachtrij voor de cursus: Basiscursus Imkeren

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots